Case & Vile

Paladin Residence, case și vile personalizate

Paladin Residence este un ansamblu rezidențial format din case individuale și case cuplate complet personalizate.

Și pentru o casă individuală, și pentru un duplex, fiecare client are posibilitatea să-și proiecteze compartimentările interioare, așa cum își dorește, să-și aleagă finisajele interioare, poziționarea și dimensiunile ferestrelor, folosind pentru inspirație oricare dintre modelele prezentate și deja proiectate de către MediaCity.

Case individuale

Casele individuale sunt în totalitate personalizate, pornind de la tema de proiectare până la suprafețele alocate curții și spațiului util, cât și în privința tipurilor de finisaje. Fiecare client își poate alege lotul de teren (loturile diferă în suprafață și geometrie), apoi, împreună cu arhitecții MediaCity, alege amplasamentul casei pe teren, dimensiunile acesteia, compartimentările, tot ce ține de arhitectura casei, până în cel mai mic detaliu.

Case cuplate

Casele cuplate sunt construite la cerere, cu două variante de compartimentare, în funcție de dorința clienților noștri și sunt configurate din 150 mp construiți și 250 mp de teren.

Fiecare locuință din complex, fie că este o casă individuală, fie că este o casă cuplată are o zonă de zi reprezentată de Parter, unde se găsesc:

  • un living
  • un loc de servit masa
  • un grup sanitar
  • spații de depozitare și bucătărie.

La etaj există:

  • 3 dormitoare, dintre care un dormitor matrimonial cu baie proprie
  • 2 băi

Când alegi să te muți în Paladin Residence, te gândești în primul rând la o viață sănătoasă, aproape de natură, pentru tine și copiii tăi. Noi ne-am gândit și la locuri de joacă, special amenajate pentru ei.