Media City

MediaCity, partenerul tău de succes. Din 1996

În cei 23 de ani de activitate, MediaCity a contribuit cu numeroase proiecte rezidențiale la dezvoltarea pieței imobiliare din România, începând de la crearea conceptelor, asigurarea finanțării, dezvoltarea și construcția imobilelor până la promovarea și vânzarea acestora.

Am dezvoltat 11 proiecte rezidențiale de succes

Gândim concepte îndrăznețe, construim proiecte temerare și oferim soluții optime pentru nevoile clienților noștri. Calitatea, corectitudinea, eficiența, durabilitatea și flexibilitatea sunt principii care se regăsesc în toate serviciile și soluțiile MediaCity și reprezintă fundația propriilor noastre Proiecte Rezidențiale.

Am sprijinit peste 1000 de tranzacții imobiliare

Am oferit consultanță și soluții financiare viabile partenerilor noștri: dezvoltatori imobiliari, constructori, instituții financiare, instituții de stat, cumpărători sau proprietari, în peste 1000 de tranzacții imobiliare de succes. Expertiza noastră în cele mai importante segmente imobiliare – rezidențial, investiții, consultanță, evaluare și parteneriatele solide cu cei mai buni consultanți din domeniul financiar-bancar ne permit să vă oferim servicii și soluții potrivite.

Am realizat peste 5,000 de rapoarte de evaluare pentru zeci de clienți

Departamentul de Evaluare al MediaCity este alcătuit din membri titulari, membri acreditați și verificatori autorizați ANEVAR, care dețin competențe în evaluarea de proprietăți imobiliare, evaluarea de bunuri mobile, evaluarea de întreprinderi și în verificarea rapoartelor de evaluare pentru proprietăți imobiliare.

Echipa noastră beneficiază de o bună cunoaștere a pieței imobiliare, a costurilor, a cererii și ofertei, a legislației și a reglementărilor în vigoare, prin sinergia departamentelor complementare – de dezvoltare și consultanță imobiliară. Abordarea noastră este una flexibila, reușim să oferim soluții customizate, care să răspundă nevoilor specifice ale pieței. Lucrăm cu eficiență și rapiditate și livrăm servicii de evaluare de calitate, respectând termene limită.

Sună Mesaj