FAQ

1. Dați-mi o listă a serviciilor ce urmează a fi oferite în complex și un cost lunar aproximativ al acestora (de ex: pază, deszăpezire șamd).

În acest moment sunt acoperite serviciile de pază, curățenie, deszăpezire, mentenanță tehnică. Costul este de 250 lei/lună.

2. Dați-mi o listă a facilităților care urmează a fi oferite în complex și data (aproximativă) la care acestea vor fi finalizate (de ex: părculeț, grădiniță, spații comerciale (de ce natură?)

Paladin Residence va amenaja 2 spații de joacă, precum și locuri de parcare pentru vizitatori. Alte investiții în facilități de orice natură se vor face la sugestia asociației de proprietari și vor fi asumate de aceasta. Dacă există solicitări concrete, la stradă pot apărea spații comerciale, birouri sau zone pentru recreere. În caz contrar, va continua construcția de case. De reținut că localitatea Corbeanca este extrem de bine acoperită din punct de vedere al spațiilor comerciale sau al diverselor servicii puse la dispoziție pentru locuitori.

3. Câte case sunt finalizate acum în complex?

Momentan sunt finalizate și locuite 85 de case

4. Câte case vor fi în total în complex la finalul acestuia?

Aproximativ 150. În ambele faze.

5. Care este vârsta medie/predominantă a actualilor locatari/celor care s-au hotărât deja să se mute în complex în viitorul apropiat?

Vârsta medie este de aproximativ 35 ani, majoritatea locuitorilor fiind manageri și proprietari de firme.

6. Oferiți transport din complex până în București?

Există transport din fața complexului până în Piața Presei, cu plecare la 30 min.

7. Ce provider de telefonie/internet/cablu există în complex?

RDS, internet pe fibră optică.

8. Care este suma necesară pentru rezervare și care sunt etapele ulterioare pentru achitarea în intregime a locuinței?

Prima etapă este plata unui avans de 5.000 Euro și semnarea precontractului. Ulterior, după ce specialiștii noștri finalizează proiectul casei, se semnează un act adițional. Pe baza suprafeței ce urmează a fi construite, se calculeaza prețul final al locuinței și se agrează tranșele de plată, corelate bineînțeles și cu fazele lucrării.

9. Ce soluții de finanțare există?

Avem un broker dedicat, ce oferă consultanță fiecărui client ce are nevoie de finanțare, în funcție de particularitățile acestuia și fără a percepe costuri suplimentare.

10. Grădina se însămânțează cu gazon?

Spațiul public situat între carosabil și limita proprietății cade în sarcina fiecarui proprietar pe lungimea proprietatii sale. Curtea se predă curată, dar de amenajare se vor ocupa clienții. De asemenea, ca și dezvoltatori suntem responsabili de gardul de la stradă, în schimb celelate laturi se vor realiza din bugetului clientului, respectând regulile privind gardurile.

11. Există anumite reguli la nivelul complexului?

Da. În ansamblul Paladin Residence nu se parchează pe carosabil, deoarece toate casele se proiectează cu 2 locuri de parcare, iar vizitatorii pot parca în locurile special amenajate. Gardurile de la stradă, dar și cele de pe spate, respectă anumite standarde, viteza în complex este de max 10km/h și, evident, există și reguli privind anumite ore de liniște. Toate acestea sunt detaliate într-un regulament pe care clienții îl pot consulta.

12. Branșamentul la TV, internet, gaze și curent este individual?

Toate branșamentele sunt individuale și contorizate.

13. Ce fel de tâmplărie este inclusă în preț?

Lucrăm cu tâmplărie Veka pentru casele individuale și cu Gealan pentru cele tip duplex.

14. Se poate pune încălzire în pardoseală la parter?

Se poate face încalzire în pardoseală și se plătește separat diferența de preț între soluția clasică, inclusă în preț și cea prin pardoseală.

15. Casa are acces în pod din interior?

Da, are o trapă de vizitare și se amenajează o zona de depozitare în pod, de aproximativ 8-9 mp.

16. Există vreun balcon/logie?

Duplexul nu are balcon. Se poate face la cerere, contra cost.

17. Se poate schimba forma, numărul și poziționarea geamurilor?

Da, in cadrul discuțiilor cu specialiștii noștri privind personalizarea casei, se pot face toate aceste solicitări. Prin specificul său, în cazul duplexului, vorbim mai mult de modificari la interior, dar orice viziune a clientului poate fi discutată cu echipa Paladin Residence.

18. Se poate schimba culoarea de la exterior?

Da, culoarea la exterior este aleasă de catre clienți, din paleta de culori deja existente în ansamblu.

19. Care este înalțimea minimă în camerele de la etaj?

Înălțimea minimă este de 175-180 cm, pe o suprafață foarte mică, iar apoi se ridică la 260 cm.

20. Există vreo restricție în ceea ce privește gardul (înălțime, material, culoare)?

La stradă va fi peluză, gard viu sau gardul existent din lemn – șipci orizontale, înălțime 110 cm, culoare nuc. Pe celelate laturi ale gardului vor fi șipci orizontale, alese din modelele existente și având o înălțime maximă de 180 cm.

21. Ce garanție oferiți pentru casă (durată și în ce constă)?

Garanția este de minim 2 ani, iar pentru tâmplărie, centrală și acoperiș este garanția pe care o acordă în mod direct furnizorul.

Sună Mesaj