Descriere proiect

Paladin Residence este un proiect dezvoltat de MediaCity în centrul localității Corbeanca, pe Str. Unirii, nr 216. Pe un teren cu 450 ml deschidere la drumul principal, se află în zona cu cea mai dinamică și estetică dezvoltare din întreaga comună!

Situat la doar 15 km de București, cu acces facil din autostrada București-Ploiești, ansamblul oferă comunității care a decis să locuiască aici o zonă în care să se bucure de aer curat și liniște.

Clienții noștri pot alege unul dintre tipurile de vile finisate la cheie: duplex și case individuale, complet personalizate, pornind de la tema de proiectare până la suprafețele alocate curții și spațiului locuibil, pe care le customizează în funcție de dorința proprie, dar și de buget.

Rezidenții se pot bucura de facilitățile localității Corbeanca: zone de agrement, de pădurea și lacurile care treaversează comuna, de spații comerciale, iar în complex se regăsesc toate serviciile și utilitățile care asigură locuitorilor siguranță și confort: apă curentă, gaze, canalizare, curent electric, precum și un sistem de drumuri cu circuit închis, pază și monitorizare, servicii de întreținere și curățenie.

Când decizi să te muți în Paladin Residence alegi un alt stil de viață, departe de agitația orașului, mai aproape de natură. Complexul se află în vecinătatea pădurii și a salbei de lacuri care traversează Corbeanca.

Astfel, în clipa în care ai decis să alegi o casă în Corbeanca, Paladin Residence devine prima opțiune!

Sună Mesaj